top of page

vr 21 jun

|

Monk-e

Breathwork met live muziek

We nodigen je graag uit op deze World Breathing Day om de kracht van bewust verbonden ademhalen samen te ervaren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Breathwork met live muziek
Breathwork met live muziek

Praktische info

21 jun 2024, 19:30 – 22:00

Monk-e, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Inhoud

We nodigen je graag uit op deze bijzondere ademsessie, waar we met muziek van Koen Fossey - Dj White Sjaman in combinatie met live muziek en drums een krachtig helend veld neerzetten. Astrid Alders (van Padma) begeleidt deze samen met collega Ellen Billen van Monk-e. (bij meer dan 10 deelnemers mee ondersteund door Philippe Wolf)

Heb je al wat ervaring met ademwerk en wil je in een krachtig helend veld nog een laagje dieper gaan? Welkom!

Deze ademsessie staat helemaal in teken van "Time for healing".

Tijd om geblokkeerde energie los te laten, tijd om je patroon te veranderen, tijd om delen van jezelf terug te mogen voelen, tijd om meer jezelf te zijn.

En dit allemaal op een gedragen plek. Je moet het niet alleen doen!

Dat is juist de kracht van samen ademen. We gaan allemaal dit proces in. Wij begeleiden je daarin en we werken met de energie van de groep die ook jou zal helpen in je eigen proces.

Ademen is meteen voelen, in het lichaam komen. Met verbonden ademwerk raken we de daarin opgeslagen trauma’s en blokkades aan, waardoor spanning en emoties kunnen vrijkomen. De energie van een groep werkt verbindend en nodigt uit om daaraan expressie te geven. Samen huilen, roepen, lachen, shaken kan bevrijden, maar ook triggeren. Alles is hier voeding voor je eigen proces van verwerken, doorvoelen, helen en transformeren.

Ademwerk is ook de snelweg naar het onderbewustzijn. Klankinstrumenten en aangepaste muziek –soms rustgevend, soms oppeppend – begeleiden je doorheen alle lagen van je bewustzijn naar je diepste kern, je innerlijke waarheid. Vanuit jouw pure essentie in verbinding gaan met gelijkgestemden en met het levensweb waarvan we deel uitmaken, dat is de kracht van deze avond. 

Heling begint met jezelf. Zo ontstaat er een rimpeleffect wat maakt dat het collectieve veld ook heling krijgt. Hoe mooi is dat!

Kom je mee dit krachtige veld neerzetten? Voor jezelf Voor de generaties die ons voor gingen Voor de generaties die volgen

Er is ruimte voor Max 20 personen

Er zal 1 begeleider per 4/5 deelnemers aanwezig zijn.

Tickets

  • Ademsessie met live muziek

    € 85,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page