top of page

di 14 mei

|

6 sleutels naaar je lichaam

6 sleutels naar je lichaam

In dit online traject leer je in 8 weken contact maken met je adem en je lichaam. De basis van dit programma zijn de 6 elementen van biodynamisch ademwerk: adem, meditatie, aanraking, geluid, beweging en expressie.

6 sleutels naar je lichaam
6 sleutels naar je lichaam

Praktische info

1 andere datums

14 mei 2024, 09:00 – 30 jul 2024, 13:00

6 sleutels naaar je lichaam

Inhoud

Dit programma is voor jou als:

- je veel piekert - je soms/vaak overweldigd wordt door emoties - je fysieke pijn ervaart - praten niet (meer) helpt om patronen in - beweging te krijgen - je moeilijk tot rust komt - je veel stress ervaart - je op automatische piloot leeft - je voelt dat emotionele pijn vastzit in je - lichaam - je met ademwerk wil starten en je jezelf wat wil voorbereiden ...

De basis van dit programma zijn de 6 elementen van biodynamisch ademwerk: adem, meditatie, aanraking, geluid, beweging en expressie.

Astrid neemt je stap voor stap mee in een van deze elementen en we bouwen zo langzaam op tot je de combinatie van deze "sleutels" kan ervaren. Dit stelt je lichaam in staat om opgebouwde spanning te voelen en los te laten.

Het is een programma dat je in 7 weken kan doorlopen.

Elke week krijg je:

- een nieuwe sleutel aangereikt - info over de sleutel die die week centraal staat - toegang tot ingesproken, geleide oefeningen van ongeveer 10 minuten waarmee je dagelijks kan oefenen

Aan de basis van Biodynamisch ademwerk en traumarelease (BBTRS) ligt de lichaamsgerichte therapie van Wilhelm Reich, Somatic experiencing van Dr. Levine, elementen uit de bioenergetica. Deze worden gecombineerd tot een zeer effectieve methode om trauma-energie die vastzit in je lichaam los te laten om meer jezelf te kunnen zijn en vrijer te kunnen bewegen.

Meer info: https://www.padma.be/6sleutelsnaarjelichaam

JE BIJDRAGE

Als je het groepstraject "6 sleutels naar je lichaam" volgt in Monk-e kan je deze online module aankopen voor 55 euro. Je kan dan tussen de groepssessies door thuis oefenen met de oefeningen die je in dit programma vindt.

Volg je het liever zonder  de groepssessies? Dan kost het je 85 euro.

Tickets

 • Online module 6 sleutels

  Van € 55,00 tot € 85,00
  • € 55,00
   +€ 1,38 servicekosten
  • € 85,00
   +€ 2,13 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page