top of page

do 11 apr

|

Monk-e

Ademsessie met eigen muziek van Koen Fossey

We nodigen je graag uit op deze World Breathing Day om de kracht van bewust verbonden ademhalen samen te ervaren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ademsessie met eigen muziek van Koen Fossey
Ademsessie met eigen muziek van Koen Fossey

Praktische info

11 apr 2024, 19:30 – 22:00

Monk-e, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Inhoud

Donderdag 11 april is "The world breathing day". De international Breathwork Foundation wil met deze dag het bewust verbonden ademen in het licht zetten. Het thema van dit jaar is "Time for healing", om ons allen vriendelijk uit te nodigen om tijd te maken voor herstel en dit samen te doen.

We willen graag deelnemen aan deze wereldwijde viering van het bewust verbonden ademhalen en de kracht van samen ademen.

Dus we nodigen je uit op deze unieke ademsessie die begeleid zal worden door Astrid Alders met eigen en live muziek van Koenraad Fossey.

We starten met een rustige ademhaling en geven je de tijd om rustig te landen. Daarna start een diep verbonden ademsessie. We bouwen deze rustig op zodat je lichaamsgewaarzijn meegenomen wordt in wat er in je lichaam gebeurd. We wisselen de diep verbonden ademhaling af met rustige periodes, zodat je de tijd krijgt om met beweging, geluid en expressie de energie die opgebouwd wordt, goed te kunnen voelen en door je lichaam te laten gaan.

Daarna is er tijd genoeg om je zenuwstelsel terug tot rust te brengen en de sessie af te ronden.

Er zal 1 begeleider per 4/5 deelnemers aanwezig zijn.

Max 20 p.

(Je vindt ook verschillende internationale Zoom-sessies op de pagina van het IBF die ook deze dag doorgaan: https://ibfbreathwork.org/world-breathing-day-april-11/?fbclid=IwAR1wYxfsGT3H3O-N2ah5yTcAOnIxxkfhDVXEgc8ZH3sP5z5aGThGIRnpM-0)

Tickets

  • Ademsessie met live muziek

    € 85,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page