top of page

Padma is ontstaan vanuit 5 leidende principes die ons richting geven in het ondersteunen van diep persoonlijk werk.

Ze verbinden ons als team en zijn een leidraad in hoe we ons werk vormgeven.

 

Deze principes vinden hun essentie in de volgende begrippen:

Adem, Toelaten, Holding space, Verbinding en Integratie.

1_2x.png

Adem als motor

De manier waarop je ademt zegt veel over jou en jouw overlevingspatronen. We gebruiken je adem om je bewuster te maken van geblokkeerde emoties en energie. Deze fysiek kunnen loslaten maakt dat je een dieper bewustzijn ontwikkelt en meer aanwezig bent in het hier en nu. Biodynamisch ademwerk en traumarelease (BBTRS) is de basis van al onze activiteiten.

2_2x.png

Oordeelloos toelaten

Bewustwording is niet iets dat verschijnt in het hart van ons denken, het toont zich in de kern van ons voelen. Gevoelens en emoties mogen er zijn, zonder oordeel. Want wanneer we onze emoties onder ogen kunnen zien, vallen we er niet mee samen.

3_2x.png

Holding space

Bewust gewaarworden van je angst, vreugde, schuld en schaamte is een intense ervaring. Groei doorheen deze ervaringen kan alleen ontstaan wanneer je veiligheid ervaart in je omgeving en in jezelf.

4_2x.png

Kwetsuren ontstaan in verbinding met anderen, heling ook

Je kwetsbaarheid durven tonen in aanwezigheid van anderen is voor velen een moeilijke stap. Tegelijk is het een essentieel onderdeel van het helingsproces. Je durven openen, in verbinding gaan, jezelf laten zien in een veilige context, laat je verder groeien.

5_2x.png

Heling is een proces

We geloven niet in 'fix-it' oplossingen in diep persoonlijk werk. Ons zenuwstelsel, onze gedachten en onze emoties hebben tijd nodig om zich aan te passen aan nieuwe perspectieven en inzichten. We geloven dat integratie de sleutel is tot een succesvolle transformatie. Het werk dat we aangaan is een proces.

bottom of page